• BADKAMERRENOVATIE

  Is uw badkamer in Duffel aan renovatie toe? Heeft u een lek? Wil u uw alledaagse badkamer in Duffel grondig renoveren? Wij doen graag uw badkamerrenovatie en maken er een pareltje van. Badkamerrenovatie in Duffel doet u met V&V RENO!

 • VLOEREN - TEGELEN

  V&V Reno legt vloeren en tegels in badkamers en elders in uw woning, appartement of kantoor in Duffel. Bij vloerwerken en tegelwerken levert V&V RENO een totaalservice. Indien gewenst doen we ook de afbraakwerken en chapewerken.

 • OPRIT - TERRAS LEGGEN

  V&V Reno is gespecialiseerd in tegelwerken en het leggen van terrassen en opritten in Duffel. Ongeacht de vorm of grootte van uw terras of oprit, leveren we ook hier een totale service, inclusief afbraak, leggen van nieuwe klinkers, natuursteen ...

 • TOTAALRENOVATIE

  Wij hebben jarenlange ervaring in de bouwsector met totaalrenovatiewerken in Duffel. Wij nemen uw verbouwingsproject in handen van A tot Z zodat u tijdens de werken op twee oren kan slapen. Renoveren en verbouwen doe je met V&V RENO!

V&V Reno

V&V Reno heeft een jarenlange ervaring in de bouwsector, ook in Duffel. Plant u een totale renovatie, een badkamerrenovatie, de aanleg van een terras of oprit, vloeren of tegelwerken (ook parket en laminaat)? Of nog een ander type verbouwing? Wij helpen u van A tot Z!

Vanuit onze ervaring kunnen wij u de hoogste kwaliteit aan een zeer scherpe prijs bieden. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

© Copyright 2018 V&V RENO - Privacy Beleid - Creatie Snelweb Design & WebWinnaar