• VLOEREN & TEGELEN

  V&V Reno legt vloeren en tegels in badkamers en alle andere kamers van uw woning, appartement of kantoor in Putte. V&V RENO levert een totaalservice. Als dat nodig is, voeren we eveneens de afbraakwerken en chapewerken uit.

 • BADKAMER RENOVEREN

  Bent u in Putte aan een badkamerrenovatie toe? Heeft u een lek? Of bent u gewoon uitgekeken op uw alledaagse badkamer? We nemen uw badkamer graag onder handen om er een pareltje van te maken, volledig naar uw wensen!

 • TOTAALRENOVATIE

  Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector kunnen wij renovatiewerken in Putte van klein tot groot voor onze rekening nemen. Wij nemen uw project in handen van A tot Z zodat u tijdens de werken op twee oren kan slapen.

 • OPRITTEN & TERRASSEN

  V&V Reno is gespecialiseerd in tegelwerken en het leggen van terrassen en opritten in Putte. Ongeacht de afmetingen van uw terras of oprit, leveren we ook op dit vlak een totaalservice, van afbraak tot nieuwe klinkers of natuursteen.

V&V Reno

V&V Reno heeft een jarenlange ervaring in de bouwsector, ook in Putte. Plant u een totale renovatie, een badkamerrenovatie, de aanleg van een terras of oprit, vloeren of tegelwerken (ook parket en laminaat)? Of nog een ander type verbouwing? Wij helpen u van A tot Z!

Vanuit onze ervaring kunnen wij u de hoogste kwaliteit aan een zeer scherpe prijs bieden. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

© Copyright 2018 V&V RENO - Privacy Beleid - Creatie Snelweb Design & WebWinnaar