• EEN TOTALE RENOVATIE

  Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector kunnen wij renovatiewerken in Waarloos van klein tot groot voor onze rekening nemen. Wij nemen uw project in handen van A tot Z zodat u tijdens de werken op twee oren kan slapen.

 • OPRIT & TERRAS MEGGEN

  V&V Reno is gespecialiseerd in tegelwerken en het leggen van terrassen en opritten in Waarloos. Ongeacht de afmetingen van uw terras of oprit, leveren we ook op dit vlak een totaalservice, van afbraak tot nieuwe klinkers of natuursteen.

 • BADKAMER RENOVEREN

  Is uw badkamer in Waarloos aan renovatie toe? Heeft u een lek? Of bent u gewoon uitgekeken op uw alledaagse badkamer? We nemen uw badkamer graag onder handen om er een pareltje van te maken, volledig naar uw wensen!

 • VLOER- & TEGELWERKEN

  V&V Reno legt vloeren en tegels in badkamers en alle andere kamers van uw woning, appartement of kantoor in Waarloos. V&V RENO levert een totaalservice. Als dat nodig is, voeren we eveneens de afbraakwerken en chapewerken uit.

V&V Reno

V&V Reno heeft een jarenlange ervaring in de bouwsector, ook in Waarloos. Plant u een totale renovatie, een badkamerrenovatie, de aanleg van een terras of oprit, vloeren of tegelwerken (ook parket en laminaat)? Of nog een ander type verbouwing? Wij helpen u van A tot Z!

Vanuit onze ervaring kunnen wij u de hoogste kwaliteit aan een zeer scherpe prijs bieden. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

© Copyright 2018 V&V RENO - Privacy Beleid - Creatie Snelweb Design & WebWinnaar