• Yannick Vercammen

  V&V RENO VERBOUWINGEN - RENOVATIEWERKEN

  V&V Reno is de samenwerking tussen Yannick Vercammen en Jorn Vingerhoets. Dankzij hun 15 jaar lange ervaring in de bouwsector hebben beiden de nodige kennis en ervaring om uw renovatieproject perfect te voltooien. V&V Reno combineert de bedrijven van 2 vrienden die hun kennis en ervaring in de bouw en verbouw wereld samen brengen om uw droomproject te verwezenlijken.

 • Jorn Vingerhoets

  JORN VINGERHOETS PARTNER

  Met 'RenoViJo' bracht Jorn meerdere heel diverse verbouwingen tot een mooi einde. Jorn heeft een graduaat in de bouw en ondertussen een rugzak vol ervaring met totaal-renovaties, klinkerwerken, verbouwen van badkamers, ...

  Jorn, een geboren Duffelaar met een passie voor verbouwen, renoveren, klinkerwerken, ...

 • Yannick Vercammen

  YANNICK VERCAMMEN PARTNER

  Yannick is vloerder-tegelzetter en reeds jaren bekend als 'Vloer- en tegelwerken Vercammen Yannick'. Hij voltooide diverse projecten zoals badkamerrenovaties, vloerwerken, parket en laminaat, kleinere verbouwingen, ...

  Yannick, tevens een geboren Duffelaar met een hart voor vloeren, badkamers, tegelwerken, ...

ONZE KRACHT

Oog voor detail en kwaliteit
We bespreken alles samen met u
Jarenlange ervaring in renovaties en verbouwingen
Zeer brede technische kennis
Duidelijke planning, respect voor afspraken
Uw volledig project in 1 hand!
V&V Reno

V&V Reno heeft een jarenlange ervaring in de bouwsector. Plant u een totale renovatie, een badkamerrenovatie, de aanleg van een terras of oprit, vloeren of tegelwerken (ook parket en laminaat)? Of nog een ander type verbouwing? Wij helpen u van A tot Z!

Vanuit onze ervaring kunnen wij u de hoogste kwaliteit aan een zeer scherpe prijs bieden. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

© Copyright 2018 V&V RENO - Privacy Beleid - Creatie Snelweb Design & WebWinnaar