GRATIS OFFERTE

We begeleiden u graag naar een succesvolle renovatie.

VRAAG OFFERTE

U PLANT EEN TOTALE VERBOUWING?

Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector kunnen wij renovatiewerken van klein tot groot voor onze rekening nemen.

Zo zal er met de nodige aandacht, rekening houdend met uw wensen, naar de ideale oplossing gezocht worden om elk project om te toveren tot een pareltje.

Wij nemen uw project in handen van A tot Z zodat u tijdens de werken op twee oren kan slapen.

WAAROM KIEZEN VOOR V&V RENO?

Wenst u een extra slaapkamer te creëren door middel van een gyproc wand? Moet de vloer in de garage vernieuwd worden? En gaan we meteen ook die muur tussen uw keuken en eetkamer eindelijk eens te slopen en een frisse keuken plaatsen? Of een aanbouw zetten?

Voor elk van uw verbouwingswerk kan u bij V&V Reno terecht voor een oplossing op maat tegen een faire prijs en met een kwaliteitsvolle afwerking.

VEEL GESTELDE VRAGEN

  • Doet V&V Reno ook de afbraakwerken?

    Ja, uw verbouwproject wordt van A tot Z door ons onder handen genomen.

  • Worden subsidies gegeven voor een verbouwing?

    Als de verbouwing van die aard is dat er aan de isolatienormen voldaan is, kunnen subsidies bekomen worden. Dit zal samen met u bekeken worden.

V&V Reno

V&V Reno heeft een jarenlange ervaring in de bouwsector. Plant u een totale renovatie, een badkamerrenovatie, de aanleg van een terras of oprit, vloeren of tegelwerken (ook parket en laminaat)? Of nog een ander type verbouwing? Wij helpen u van A tot Z!

Vanuit onze ervaring kunnen wij u de hoogste kwaliteit aan een zeer scherpe prijs bieden. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

© Copyright 2018 V&V RENO - Privacy Beleid - Creatie Snelweb Design & WebWinnaar