• BADKAMERRENOVATIE

  Is uw badkamer in Koningshooikt aan renovatie toe? Heeft u een lek? Of bent u gewoon uitgekeken op uw alledaagse badkamer en wil u ze verbouwen? We nemen uw badkamer onder handen en maken er een droomplekje van!

 • VLOER- & TEGELWERKEN

  V&V Reno legt vloeren en tegels in badkamers en alle andere kamers van uw woning, appartement of kantoor in Koningshooikt. V&V RENO levert een totaalservice. Als dat nodig is, doen we ook de afbraakwerken en chapewerken uit.

 • TOTAALRENOVATIE

  Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector kunnen wij renovatiewerken in Koningshooikt van klein tot groot voor onze rekening nemen. Wij nemen uw project in handen van A tot Z zodat u tijdens de werken geen zorgen heeft.

 • OPRITTEN & TERRASSEN

  V&V Reno is gespecialiseerd in tegelwerken en het leggen van terrassen en opritten in Koningshooikt. Ongeacht de afmetingen van uw terras of oprit, leveren we ook op dit vlak een totaalservice, van afbraak tot nieuwe klinkers of natuursteen.

V&V Reno

V&V Reno heeft een jarenlange ervaring in de bouwsector, ook in Koningshooikt. Plant u een totale renovatie, een badkamerrenovatie, de aanleg van een terras of oprit, vloeren of tegelwerken (ook parket en laminaat)? Of nog een ander type verbouwing? Wij helpen u van A tot Z!

Vanuit onze ervaring kunnen wij u de hoogste kwaliteit aan een zeer scherpe prijs bieden. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

© Copyright 2018 V&V RENO - Privacy Beleid - Creatie Snelweb Design & WebWinnaar